ЈОУ Дом за стари лица ,,Сју Рајдер" Битола Ви овозможува нова услуга „Привремено и интервентно сместување на стари и изнемоштени лица“.

Во нашата установа свечено се обележа големиот празник Св. Ѓорги, патрон на нашиот дом. Благодарејќи на нашите вработени кои се погрижија за богатата посна трпеза уште еднаш свечено го прославиме празникот. По повод празникот нашиот дом го посетија бројни гости, наши соработници, подржуваци на нашата установа на кои уште еднаш ја користиме приликата да им заблагодаривме за нивната подршка.

Јавен повик за избор на членови на Совет на корисници на ЈОУ Дом за стари лица Сју Рајдер Битола. Во прилог можете да го прегледате јавниот повик на следниот линк.