Пилог од ТЕРА телевизија по повод обележувањето на Меѓународниот ден на старите лица

8-ми Март прославен во Домот за стари лица Сју Рајдер - Битола

Животот во старки дом Сју Рајдер - Битола

РАЗГОВОР ВО УТРИНСКА ПРОГРАМА НА ТЕЛЕВИЗИЈА МЕГА 26.11 2015