На ден 21.11.2019 во нашиот дом проф.Драги Анастасовски оддржа мало слово на тема  „Радоста на животот“ и соло изведба на стари изворни македонски песни на Теодора Мицевска ученичка во осмо одделение во ОУ Трифун Пановски Битола.

 

02 03
04 07
01 05
06