Овој голем ден после причестувањето го поминавме заедно со Унијата на жени, Унијата на ветерани, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Битола, пратеници и советници од Советот на општина Битола.

Ви благодариме што на овој ден Вашето внимание го посветивте на нашите корисници и ги израдувавте со велигденски подароци.

01 02 03
04 05 06
07 09 08